BACK2KLAVEET 2018

Ieder jaar organiseert Ronde Tafel 132 Scherpenzeel een groot feest met als doel geld in te zamelen voor lokale projecten. Met de opbrengsten van de afgelopen editie zijn onder andere Zwembad ’t Willaer en gezinshuis het Valkennestje van Inetermezzo gesponsord. Daarnaast ontvingen de minima in Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude een rijkelijk gevuld kerstpakket.

 

De vorige editie van Bak2Klaveet werd voor het eerst gehouden in de Breehoek en was een enorm succes. In één dag werd de enorme sportzaal omgetoverd in een grote dansarena. Oude tijden herleven voor velen die al jaren dit feest bezoeken en nieuwe herinneringen worden gemaakt door de jongeren uit de omgeving Scherpenzeel.

 

Ook de komende editie staat in het teken van een geweldige 90’s-act. DJ-Jean is er om het het publiek te entertainen!

 

Bestel je tickets nu online!

Algemene informatie:

Het evenement vind plaats op 27 januari 2018 op de locatie De Breehoek in Scherpenzeel, toegang vanaf 21 jaar en op vertoon van een geldig toegangsbewijs.

Toegangs tickets worden alleen online verkocht via deze site en onze partner Eventbrite (Eventbrite – Back2Klaveet 2018)

LET OP: Tickets worden gescand en zijn dus slechts eenmaal geldig, neem een printje mee of laat je ticket zien op de telefoon.

Bustickets kunnen online worden besteld bij de toegangstickts.

Houd de website/facebook in de gaten voor updates.

Opstapplaatsen:
Woudenberg Herry’s Bar om 20:45 uur (naast de Aldi)
Leusden IJsbreker om 20:45 uur 
Leusden Biezenkamp om 21:00 uur
Barneveld Torrenplein om 21:00 uur

Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij:
Donna Barneveld in Barneveld
De Kromme Hoek in Scherpenzeel
Brouwer wonen en projecten in Woudenberg

Of online via:
http://www.rt132.nl/back2klaveet